ONTMOET ONZE YOUNG PROFESSIONALS

De Young Professionals zijn onze jonge consultants, die je kunnen helpen om de digitalisatie van jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. Ze kijken met een frisse blik naar jouw organisatieprocessen en ondersteunen je waar jij het het hardst nodig hebt! 

Wat kunnen onze Young Professionals zoal voor je doen? Denk aan: 

  • Ondersteuning van applicatiebeheerders
  • Opstellen van handleidingen en geven van trainingen
  • Bieden van gebruikersondersteuning
  • Testen van applicaties
  • Inventarisatie en analyse van processen
  • Uitleggen hoe je beter zaakgericht kunt werken


Ontmoet onze Young Professionals

YP Shanand

Als onze Young Professionals op kantoor zitten, lossen ze samen met de collega’s van customer support tickets op. Maar veel liever sturen we hen op pad, om klanten op locatie te helpen.

Zo houdt Shanand zich graag bezig met procesoptimalisatie rondom Zaakgericht Werken. Dit doet hij met veel plezier en met succes: "Ik ben trots op mijn werkzaamheden bij de gemeente Waddinxveen. Ze zijn net zo tevreden als ik!"Cirkel Young Professionals

Laurens is sinds 3 maanden bij ons in dienst en heeft onlangs een van onze consultants geholpen met een implementatie van JOIN Klantcontact. “Hier kreeg ik goed inzicht in wie ik eigenlijk help als ik tickets afhandel en zag ik dat ze de hulp ook écht waarderen.”

Picture1


Wie zijn onze Young Professionals?

Onze Young Professionals zijn ambitieuze hoogopgeleide mensen met een HBO of WO opleiding. Zij volgen bij ons een traineeship, waarin zij opgeleid worden in alle facetten van onze branche: van customer support tot functioneel consultancy, van project management tot business consultancy. Hierin kunnen zij zelf aangeven wat zij interessant vinden. Zo vertelt Laurens: "Ik ga graag bij het developmentteam zitten om met hen samen te werken en van hen te leren."