Ontmoet onze Digital Professionals

De Digital Professionals zijn onze jonge consultants, die je kunnen helpen om de digitalisatie van jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. Ze kijken met een frisse blik naar jouw organisatieprocessen en ondersteunen je waar jij het het hardst nodig hebt! 

Wat kunnen onze Digital Professionals zoal voor je doen? Denk aan: 

  • Ondersteuning van applicatiebeheerders
  • Opstellen van handleidingen en geven van trainingen
  • Bieden van gebruikersondersteuning
  • Testen van applicaties
  • Inventarisatie en analyse van processen
  • Uitleggen hoe je beter zaakgericht kunt werken


Ontmoet onze Digital Professionals

Lucas cirkel-min

Als onze Digital Professionals op kantoor zitten, lossen ze samen met de collega’s van customer support tickets op. Maar veel liever sturen we hen op pad, om klanten op locatie te helpen.

Een van onze Digital Professionals is Lucas. "Ik ben bijna een half jaar in dienst bij  Decos. Met heel veel trots kijk ik terug op mijn eerste opdracht bij de Gemeente Huizen. Met veel energie en plezier heb ik daar ondersteuning kunnen bieden bij alle vraagstukken rondom zaakgericht werken. 

Cirkel Young Professionals

Daarnaast is de communicatie met collega's erg fijn en kan er bij Decos snel en effectief geschakeld worden. Ik zal de komende tijd met hetzelfde plezier en energie de dienstverlening bieden die klanten van Decos gewend zijn!"

Laurens is sinds 3 maanden bij ons in dienst en heeft onlangs een van onze consultants geholpen met een implementatie van JOIN Klantcontact. “Hier kreeg ik goed inzicht in wie ik eigenlijk help als ik tickets afhandel en zag ik dat ze de hulp ook écht waarderen.”

Picture1


Wie zijn onze Digital Professionals?

Onze Digital Professionals zijn ambitieuze hoogopgeleide mensen met een HBO of WO-opleiding. Zij beginnen hun carrière bij ons en worden intern begeleid in alle facetten van onze branche: van customer support tot functioneel consultancy, van project management tot business consultancy. Hierin kunnen zij zelf aangeven wat zij interessant vinden. Zo vertelt Laurens: "Ik ga graag bij het developmentteam zitten om met hen samen te werken en van hen te leren."