JOIN Portaal

Biedt in- en externen laagdrempelig toegang tot relevante informatie uit JOIN

JOIN bevat bij veel organisaties een goudmijn aan gegevens. Hoe mooi zou het zijn als andere afdelingen of externen deze informatie op een gebruiksvriendelijke manier kunnen inzien, bewerken en/of aanvullen? Hiervoor hebben wij JOIN Portaal ontwikkeld, een schil rondom JOIN voor zowel interne als externe stakeholders.

Met JOIN Portaal kan je documenten en dossiers vanuit JOIN beschikbaar stellen aan belanghebbenden binnen en buiten je organisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld medewerkers, klanten of ketenpartners inloggen op het portaal om hun eigen dossier te raadplegen, aanvragen in te dienen of documenten te uploaden, waarbij relevante statusupdates in het portaal worden teruggekoppeld. Door JOIN Portaal te koppelen aan workflows in JOIN, kunnen frontofficeprocessen volledig digitaal worden uitgevoerd.

Casus: JOIN Portaal bij Bureau Architectenregister

Bureau Architectenregister in Den Haag is gebruiker van JOIN Portaal van het eerste uur. De organisatie heeft het volledige register met onder andere 14.000 ingeschreven architecten ondergebracht in JOIN. Via het Portaal kunnen ingeschrevenen hun gegevens inzien en wijzigen, aanvragen indienen en facturen inzien. Bovendien verloopt de toetredingsprocedure voor nieuwe architecten via het Portaal.De voordelen van JOIN Portaal

  • Geef geautoriseerde belanghebbenden realtime toegang tot informatie uit JOIN  
  • Gebruikers kunnen hun eigen informatie inzien en wijzigen en bijvoorbeeld ​aanvragen indienen  
  • Gebruikers van JOIN Portaal hebben geen eigen JOIN-licentie nodig  
  • JOIN Portaal werkt op ieder device  
  • In te richten per gebruikersrol: gebruikers zien alleen de informatie die voor hen relevant is

 

“Door de combinatie van JOIN met JOIN Portaal staat alles op één plek.
Zo raken we niks kwijt en gaan er geen privégegevens meer rond
.”
Lodys Coffi, Bureau Architectenregister

 

Bekijk webinar Portaal

Webinar: Zie JOIN Portaal in de praktijk

In dit webinar laten consultant Jan van Gerwen en accountmanager Richard Dobbe in 45 minuten alle voordelen van JOIN Portaal zien. Ook geven ze een uitgebreide demonstratie van alle mogelijkheden, op basis van enkele praktijkvoorbeelden.

Kijk het webinar terug

 

 

Aan de slag met JOIN Portaal?

Ben je benieuwd wat JOIN Portaal voor jouw organisatie kan betekenen? We denken graag mee over de mogelijkheden! Door onderstaand formulier in te vullen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.