Digitaal ondertekenen in JOIN

Documenten volledig digitaal waarmerken en veilig opslaan


Met de JOIN Signing Service kun je makkelijk documenten ondertekenen met een digitale handtekening via Validsign, Zynyo of Ondertekenen.nl. Deze leveranciers van digitale handtekeningen bieden niet alleen de service, maar zijn echte experts op het gebied van gekwalificeerd en digitaal ondertekenen. Denk dan bijvoorbeeld aan het laten ondertekenen door meerdere personen of het waarmerken van documenten. Dat combineren we met de kracht van JOIN: de plek waar alle informatie veilig en permanent wordt opgeslagen en waar werkprocessen efficiënt worden uitgevoerd.

 
Hoe werkt het platform?

Het platform verbindt JOIN Zaaksysteem met deze oplossingen en zorgt dat documenten ter ondertekening worden aangeboden. In JOIN geeft de gebruiker aan wie er moet ondertekenen, hierna wordt de functionaliteit van de leverancier van de digitale handtekening gebruikt. Na succesvolle ondertekening wordt het ondertekende document weer teruggeplaatst in JOIN. Uiteraard houden we rekening met audit en archivering.

Visual Signing Service - uitgebreid-1

Overigens beperkt dit platform zich niet tot alleen JOIN Zaak & Document. Het kan in de toekomst ook worden ingezet voor bijvoorbeeld het ondertekenen van een webformulier, een formeel klantcontact of de aanvraag van leerlingenvervoer. En ook binnen de ontwikkeling van Common Ground is dit platform een krachtig instrument: Het sluit prima aan op de visie van Common Ground om componenten te “ontkoppelen”.

 

JOIN Signing Platform

Ondertekenen in vier stappen:

 1. De gebruiker selecteert in JOIN de te ondertekenen documenten
 2. De gebruiker selecteert de ondertekenaars, kopiehouders en kan des gewenst nog een persoonlijke boodschap meegeven.
 3. Het Signing Platform bezorgt de documenten bij de juiste leverancier
  De ondertekenaar ontvangt een verzoek om te ondertekenen.
 4. De gebruiker ontvangt een bericht zodra de getekende documenten in JOIN staan.

De voordelen:

 • Elk document in enkele minuten ondertekend
 • Snel te implementeren
 • Ondertekende documenten worden direct gearchiveerd in JOIN
 • Ook beschikbaar voor besluitenlijsten (JOIN Besluitvorming)
 • Werkt met de experts van digitaal ondertekenen: Validsign, Ondertekenen.nl en Zynyo. Andere leveranciers zijn op aanvraag mogelijk.
"We sluiten JOIN via het ondertekenplatform aan op verschillende leveranciers. Functioneel een krachtige oplossing, technisch: 100% state of the art."
Alain van Hanegem, software architect

 

Download het informatiepakket

We hebben de belangrijkste informatie over de JOIN Signing Service gebundeld: een video waarin je het platform in praktijk ziet en twee infosheets met alle functionaliteiten en voordelen op een rijtje.