Snelle dienstverlening met JOIN E-formulieren

Samen maken wij de online dienstverlening van jouw organisatie toegankelijker. Met de cloud-oplossing JOIN E-formulieren kunnen inwoners eenvoudiger hun verzoeken indienen: digitaal, vanaf elk device. Zoals zij verwachten van een organisatie die met haar tijd mee gaat.

Bovendien maakt dit je dienstverlening sneller, efficiënter en goedkoper, ook doordat de integratie met DigiD en eHerkenning ervoor zorgt dat de aanvragen correct binnenkomen. Inwoners hoeven alleen de prefill te controleren op juistheid van de gegevens, zodat de aanvraag simpel en snel kan worden verstuurd. Nadat het formulier digitaal is ontvangen, worden de zaken automatisch opgestart in het zaaksysteem.

Efficiëntere afhandeling van je zaken

Via de formulieren op de website van de gemeente, kunnen inwoners altijd en overal een verzoek indienen, ook via hun tablet of smartphone. Wil je een locatie toevoegen aan een E-formulier, dan kan dit heel eenvoudig dankzij het geïntegreerde kaartmateriaal. De E-formulieren van JOIN zijn aangesloten op het zaaksysteem, zodat de intake een stuk efficiënter verloopt. Zodra het formulier is ingevuld, start de zaak inclusief workflow automatisch op. Dit bespaart minstens 15 minuten per aanvraag en de afhandeling kan direct beginnen. Via de Persoonlijke Internetpagina kan de inwoners vervolgens gemakkelijk de voortgang van de zaak inzien en bijvoorbeeld documenten toevoegen.

Eenvoudig voor jou én de inwoner

  • Geen jaarlijkse assessments voor DigiD - dat regelen wij
  • Aansluiting op DigiD, eHerkenning en betaling mogelijk
  • Je bespaart minstens 15 minuten per aanvraag

 

Wil je meer weten over onze E-formulieren?

Laat gerust je gegevens achter, we vertellen je er graag meer over!