Proactief je gegevens monitoren met JOIN Health Monitor

Jij wilt toch ook dat al je applicaties zo goed mogelijk blijven functioneren? Met de JOIN Health Monitor houd je de vinger aan de pols door gegevens te monitoren van JOIN, waarbij alle benodigde informatie overzichtelijk wordt weergegeven in een dashboard.

 

 

Monitoring en beheer

Technische gegevens zoals CPU-gebruik, geheugengebruik en beschikbare schijfruimte van elke JOIN-server wordt in één dashboard inzichtelijk gemaakt. Daarnaast worden foutmeldingen van het systeem verzameld en kunnen statistische gegevens van het gebruik van al je applicaties worden weergegeven.

  • Technische gegevens inzichtelijk in één dashboard
  • Statistische gegevens gebruik applicaties

 

Proactieve signalering

Het is mogelijk om op verschillende gebeurtenissen notificaties in te stellen. Je kunt het zo instellen dat je een e-mail ontvangt wanneer een server veel geheugen gebruikt of wanneer een bepaalde (fout)melding wordt gelogd van een applicatie-component. Zo beheer je alle JOIN-applicaties op een proactieve manier.

  • E-mail notificaties
  • Proactief beheer

 

Ondersteunde applicaties

Momenteel kunnen de volgende applicaties en alle bijhorende componenten gemonitord worden:

  • Zaaksysteem van JOIN;
  • StUF koppelingen van JOIN;
  • Klantcontact van JOIN.

 

Techniek

Gegevens Monitoren van JOIN is een applicatie die draait in onze JOIN Cloud. De gegevens die ten behoeve van het monitoren worden verzameld op jouw systeem worden middels een beveiligde verbinding van je server naar het Cloud dashboard gestuurd. Je kunt alle gegevens inzien door in te loggen op je eigen dashboard. 

 

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de JOIN Health Monitor? Laat gerust je gegevens achter, we vertellen je er graag meer over!