Geef het klantcontactcentrum een boost met de quick scan

Wil jij de inwoner sneller helpen? Meer relevante informatie zien in de klantkaart? Of inzicht krijgen in de mailflow van het KCC? De quick scan voor JOIN Klantcontact brengt de mogelijkheden om de dienstverlening van jouw organisatie te verbeteren in kaart.

JOIN Klantcontact is een platform met heel veel mogelijkheden. We zien in de praktijk dat sommige organisaties daar nog niet het maximale uit weten te halen.

Enerzijds zijn sommige ingebouwde functionaliteiten onvoldoende bekend, anderzijds zijn er tal van mogelijkheden om JOIN Klantcontact uit te breiden met extra functionaliteiten.

Zie hieronder bijvoorbeeld de mogelijke koppelingen en modules van JOIN Klantcontact. Met een klik op de afbeelding kan je een vergrote versie van de afbeelding bekijken. 

Presentation11Presentation1-1

 

Zo werkt het

Onze consultants maken een analyse van de inrichting van de omgeving en vullen samen met een beheerder een vragenlijst in over het gebruik van JOIN Klantcontact in jouw organisatie. Op basis hiervan wordt een adviesrapport opgeleverd met de volgend onderdelen:

  • Omschrijving van de huidige situatie
  • Samenvatting van de ambities van jouw organisatie
  • Stappenplan voor quick wins binnen de huidige licentie
  • Doorgroeiplan om nog meer uit JOIN Klantcontact te halen

 

Reageer voor 31 oktober en krijg de investering terug

We gaan graag met organisaties aan de slag die ook het potentieel van JOIN Klantcontact willen benutten. Voor deze quick scan rekenen we een eenmalige investering van 750 euro. Als je deze quickscan nu plant en daarna besluit om aanvullende dienstverlening af te nemen of de licentie van JOIN Klantcontact uit te breiden, ontvang je de investering terug in de vorm van een korting.

 

Aan de slag met de quick scan!

Wil je met behulp van de quick scan JOIN Klantcontact optimaal inzetten? Vul dan onderstaand formulier in!