Toekomstgericht werken met JOIN in de cloud

Altijd de laatste versie, technische ontzorging en al je data veilig in de cloud

Logos Azure Kubernetes

Een groot deel van de Decos-klanten maakt gebruik van onze cloud-oplossingen. Wij vertrouwen daarbij op de bewezen technologie Azure Kubernetes Service (AKS) van Microsoft. Dankzij deze moderne architectuur kunnen wij razendsnel implementeren. En je data is uiteraard volledig veilig! Opgeslagen binnen de Europese Unie en wij zorgen voor automatische back-ups.

Met JOIN in de cloud nemen wij het volledige technische beheer uit handen. Je beschikt altijd over de meest actuele versie en bespaart op (eigen) hardware. Als je wilt, kunnen wij ook je StUF-integraties en licenties beheren. Uiteraard houd je gewoon de regie over zaken als inrichting en autorisatie.

 

"Sinds wij zijn overgestapt naar JOIN in de cloud, hoef ik niet meer elke maandagmorgen
aan mijn IT-mannen te vragen of alles nog goed draait. Dit regelt Decos nu voor ons.
"

Ralph Wagter, Informatiemanager bij gemeente Bodegraven-ReeuwijkMiddenmeer aerialMiddenmeer close
Het datacenter van Microsoft in Middenmeer, Noord-HollandAl je data binnen Europa

Microsoft kiest voor een regionale aanpak: over de hele wereld staan datacenters die een specifieke regio bedienen. Decos maakt gebruik van Europa West, met het belangrijkste datacenter in Middenmeer, in de kop van Noord-Holland. Er wordt geen data buiten de Europese Unie opgeslagen. Het hypermoderne complex in Middenmeer is opgebouwd uit verschillende zones met elk eigen brandbeveiliging, koeling en netwerkvoorzieningen. Zo zorgen we er voor dat je data écht veilig staat. Duurzaamheid wordt daarbij niet vergeten. Het datacenter draait volledig klimaatneutraal.


Veiligheid voorop

Veiligheid is een van de basisprincipes van Microsoft Azure. Een wereldwijd team van 3.500 cyberbeveiligingsdeskundigen werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar aan de bescherming van uw gegevens. Afgelopen jaren heeft Microsoft dan ook meer dan 1 miljard dollar geïnvesteerd in de beveiliging van het systeem, de datacenters en de infrastructuur. Zo wordt er bijvoorbeeld extra beveiliging geboden tegen DDoS-aanvallen.

Microsoft Azure voldoet aan 90 internationale normen, waaronder ISO 27001, ISO 9001 en ISO 20000.MS partner logo - 2021 Nov - all

Decos is offical partner van Microsoft

 

 

In 3 stappen naar de cloud

Wil jij ook profiteren van alle voordelen van JOIN in de cloud?
Je kan de overstap maken in 3 eenvoudige stappen:


nummer 1
Inventarisatie
Met behulp van onze cloud-checklist inventariseren onze consultants samen met jou je omgeving op het gebied van onder andere koppelingen, VPN-verbindingen en ADFS/LDAP configuratie.

cloud_installatie
Installatie
De klantomgeving wordt technisch gereed gemaakt op basis van jouw wensen en met de bijbehorende koppelingen.
cloud invetarisatie-1
Migratie
Tijdens een migratie naar de cloud wordt een data- en database-conversie uitgevoerd, inclusief documentscanners die opnieuw geconfigureerd worden. Vervolgens doen we een acceptatietest, inclusief ketentest.

 

 

"Laat uw organisatie zich volledig richten op de dienstverlening.
Dan zorgt Decos voor een goede applicatie
in een veilige en up-to-date omgeving."

Thijs Kromhout, Security officer bij Decos

 

 

Klantcase Eemsdelta download

Referentie: Zo ging Eemsdelta met JOIN naar de cloud

Op 1 januari 2021 werden de Groningse gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum samengevoegd tot de nieuwe gemeente Eemsdelta. Dat betekende niet alleen dat drie ICT-systemen moesten worden samengevoegd; de herindeling was ook een mooi moment om zo veel mogelijk systemen naar de cloud te migreren. Zo ook JOIN Zaaksysteem.

Ben je benieuwd hoe de overstap naar de cloud voor de gemeente Eemsdelta is verlopen?

Download klantcase

 

 

JOIN jij in onze cloud?

Heb je vragen of wil je de stap zetten van on-premise naar de cloud? We helpen je graag verder!
Je kunt voor vragen altijd terecht bij je accountmanager, of vul onderstaand formulier in.