Veilig, betrouwbaar en snel inloggen

Single Sign-on in JOIN

Federatieve authenticatie biedt de gebruiker een betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke methode voor het eenmalig aanmelden in JOIN. Het stelt organisaties in staat om zowel het beheer van gebruikers en het centraal inloggen in alle applicaties centraal te organiseren. Voor de gebruiker resulteert dit in een herkenbaar loginscherm voor alle applicaties.

Jij kiest het beveiligingsprotocol 

JOIN Zaaksysteem en JOIN Klantcontact ondersteunen drie verschillende beveiligingsprotocol: SAML, WS-FED en OpenID Connect (OIDC). Hiermee is het mogelijk om gebruik te maken van Microsoft's ADFS of Azure AD, maar ook met identity-providers zoals Hello-ID.

Beheer via de Active Directory

ADFS en Azure AD maken gebruik van de Active Directory van de organisatie. In deze Active Directory worden centraal alle gegevens van de gebruiker vastgelegd (zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres), maar kunnen ook applicatierechten worden toegekend. In combinatie met ADFS of Azure AD kunnen organisaties op deze manier zowel de toegang als authenticatie (login) centraal regelen.

 

ADFSHet inlogscherm zoals wij dat intern bij Decos hebben ingericht.

 

Aan de slag met Single Sign-on

Om gebruik te maken van federatieve authenticatie heeft u een licentie nodig. Onze technisch consultants kunnen de implementatie verzorgen. Zij activeren de licentie, configureren het protocol, de endpoints, etc en begeleiden de test, acceptatie en oplevering. Bovendien verzorgen zij de benodigde documentatie.

 

Vragen over Single Sign-On in JOIN?

We helpen je graag verder! Je kunt voor vragen altijd terecht bij je accountmanager, of vul onderstaand formulier in.