HubSpot Video

 

Taken afhandelen waar je maar wilt

We hebben onszelf een uitdaging gegeven: een native JOIN-app die écht iets toevoegt aan de ervaring van JOIN. In samenwerking met de klant (en bij de klant) hebben we een geheel nieuwe interface ontworpen en gekeken naar de functies die de applicatie moet hebben. Door ons te focussen tot een mobiel scherm, hebben keuzes gemaakt. Dat resulteert in een app die van de grond af aan is opgebouwd, gericht op een zo groot mogelijk publiek. 

“Voor het ontwikkelen van JOIN mobile is Decos een volledig nieuwe weg in geslagen,” licht David het proces toe. “Een week lang zaten wij samen met medewerkers van de samenwerkingsorganisatie HLT (gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen) in een zolderkamer van het bestuurscentrum van Teylingen. Onder begeleiding van een sprintcoach en een UX designer keken wij die week kritisch naar de gewenste functies van de app. Waar we al snel consensus op vonden, was het ontwikkelen van een interface die helemaal past bij deze tijdsgeest. Binnen een week werd een test-variant van de app gemaakt, die grondig werd getest door gebruikers van JOIN. Dit gaf de nodige feedback hoe we de app echt moesten gaan bouwen en op functionaliteiten konden verbeteren.”

JOIN Mobile geeft een gehele nieuwe ervaring van JOIN. Met de applicatie kan de gebruiker snel en makkelijk taken afhandelen. Of dat nou op het kantoor is, het strand, in de trein of bus óf op een plek waar wij nog geen eens aan dachten. Met JOIN Mobile ben je altijd up-to-date.

Kort onder elkaar. JOIN Mobile is:

  • Handig
  • Overzichtelijk
  • Veilig
  • Voor cloud én lokaal
  • Een toevoeging tot jouw JOIN suite

Wil je meer weten over JOIN Mobile, download dan de whitepaper!

 

Download de whitepaper