Beheers de mailstroom met de Mailbox Manager

Mail. Wie heeft er niet mee te maken? Waar de hoeveelheid papieren post hard terugloopt en binnen afzienbare tijd niet meer bestaat, neemt het mailverkeer, naast alle andere vormen van digitale communicatie, nog altijd toe. En veel organisaties hebben de grootste moeite om deze stroom te beheersen. Met de Mailbox Manager van JOIN kun je dit probleem eenvoudig oplossen.

 

 

Machine learning

In het verleden zijn diverse producten op de markt gebracht die je beloofden om de verwerking van mails eenvoudiger en efficiënter te maken. Door de wijze waarop deze systemen zijn ontwikkeld, blijft het verwerken van mails echter nog altijd een kostbaar proces. De systemen moeten voortdurend worden getraind door het toevoegen van allerlei regels.

In plaats van een systeem dat voortdurend moet worden getraind, kiest JOIN voor systemen die zichzelf trainen. Dat doen wij door de techniek van machine learning toe te passen. Hiermee traint het systeem zichzelf door gebruik te maken van zowel bestaande als nieuwe data. Dit zorgt voor een flinke reductie in kosten en onderhoud. Daarnaast kan met deze methode worden gegarandeerd dat het model zich altijd aanpast aan jouw situatie, aangezien het model getraind wordt met de eigen informatie van elke gebruiker.

 

De Mailbox Manager van JOIN

Samen met onze Data Scientist heeft JOIN de Mailbox Manager ontwikkeld. Hierbij wordt op basis van bestaande data (mails) in jouw systeem, voorspeld op welke wijze de mail in JOIN Zaak & Document moet worden opgeslagen. Hierbij zorgt het registratiesysteem voor:

  • Het automatisch selecteren (of voorspellen) van documenttype- of collectie
  • Het automatisch invullen (of voorspellen) van registratiegegevens
  • Het automatisch relateren van dossiers en relaties
  • Het automatisch starten van zaken en het invullen (of voorspellen) van zaaktypen

Met deze methode, waarbij het systeem zichzelf voortdurend blijft trainen, behaal je per geregistreerde mail een tijdwinst die kan oplopen tot 90%! Wij rekenen graag samen met je uit wat dit betekent in tijd en kosten.

 

 
Wil je meer weten van de Mailbox Manager van JOIN? Laat gerust je gegevens achter, we vertellen je er graag meer over!